Exkluzivita pri predaji nehnuteľnosti, pre makléra a pre klienta
22. 03. 2024

Exkluzivita pri predaji nehnuteľnosti, pre makléra a pre klienta

V dnešnom dynamickom realitnom trhu je exkluzivita kľúčovým pojmom, ktorý by mal zaujímať každého, kto sa chystá predať alebo kúpiť nehnuteľnosť. Ako váš dôveryhodný realitný maklér, vám v tomto článku predstavím, čo exkluzivita znamená pre obidve strany a aké prináša výhody.

Čo znamená exkluzivita pre makléra?

Exkluzivita v oblasti realít znamená, že ako maklér mám výhradné právo zaoberať sa predajom alebo prenájmom vašej nehnuteľnosti. Tento model spolupráce mi umožňuje investovať viac času, energie a zdrojov do marketingu vašej nehnuteľnosti, čo vedie k rýchlejšiemu a efektívnejšiemu predaju. Exkluzivita tiež znamená, že môžem poskytnúť personalizovaný prístup a zabezpečiť, aby bol každý aspekt transakcie spracovaný s maximálnou starostlivosťou a odbornosťou.

Aké výhody prináša exkluzivita klientovi?

Pre vás ako klienta znamená exkluzívna spolupráca s realitným maklérom zjednodušenie celého procesu predaja alebo kúpy nehnuteľnosti. Nemusíte sa starať o koordináciu medzi viacerými maklérmi a môžete sa spoľahnúť na to, že máte odborníka, ktorý je plne zaviazaný k vašim záujmom. Tento typ spolupráce tiež zvyšuje šance na lepšiu cenu a rýchlejší predaj vďaka cielenej marketingovej stratégii a efektívnej prezentácii nehnuteľnosti na trhu.

Prečo je exkluzivita win-win situáciou?

Exkluzivita vytvára situáciu, kde obidve strany - maklér aj klient - majú zabezpečené, že ich záujmy sú prioritou. Ako maklér som motivovaný investovať do vášho inzerátu maximum, pretože viem, že úspech tejto transakcie je priamo spojený s mojou reputáciou a odmenou. Z vášho pohľadu, ako klienta, exkluzivita znamená, že máte profesionála, ktorý je plne odhodlaný dosiahnuť pre vás najlepší možný výsledok.

Ak sa so mnou chcete o niečom poradiť alebo máte záujem o exkluzívnu spoluprácu pri predaji alebo kúpe nehnuteľnosti, neváhajte ma kontaktovať prostredníctvom kontaktov na mojej webovej stránke. Teším sa na našu spoluprácu!

```

Miroslav Jakubkovič
Autor: Miroslav Jakubkovič

Kto som a prečo sa venujem predaju nehnuteľností?

Volám sa Miroslav Jakubkovič a NIE SOM ŠTANDARDNÝM realitným maklérom.

Na realitnom trhu sa pohybujem od roku 2007 kde som sa zaoberal hlavne prenájmami RD a ubytovňí, keďže som mal velkú ubytovaciu spoločnosť a asi od roku 2011 ako realitný maklér špecialista vo velkej celoslovenskej realitnej spoločnosti. Od roku 2018 pracujem ako realitný  manager  špecialista vo velkej realitnej aj finančnej spoločnosti , kde náborujem , školím a príjmam realitných maklérov 

Špecializujem sa na rezidenčný a komerčný sektor nehnuteľností. V Trnave, Hlohovci a v Nitre a blízkom okolí predávam nehnuteľnosti už 10 rokov a rád predám aj tú vašu. 

Celý život vynikám z radu, a to platí aj v realitách. Nerobím len to, čo všetci ostatní, ale do svojej práce dávam pridanú hodnotu.

Nikdy som nechcel byť a ani nie som len jedným z mnohých, tzv. "maklérov," podľa ktorých je predaj nehnuteľnosti o pár fotkách na internete a čakaní, čo sa udeje. Takýto prístup sa prieči môjmu presvedčeniu o kvalitnej práci a preto moja profesionálna služba začína nezáväznou inšpekciou nehnuteľnosti, konkurenčnou analýzou pred predajom, návrhom predajnej stratégie, cez následnú profesionálnu prezentáciu nehnuteľnosti (napr. VIDEOOBHLIADKOU) zacielenú na zvýraznenie jej predností, až po masívnu propagáciu najmodernejšími technológiami, vďaka ktorej sa o vašej nehnuteľnosti dozvie "aj ten, kto nechce." Výsledkom je RÝCHLY PREDAJ za MAXIMÁLNU MOŽNÚ CENU, vďaka čomu klienti moje služby využívajú opakovane a odporúčajú ma svojim známym, a tak sa stávam ich rodinným realitným agentom.

Mojou filozofiou je 100%-ný servis, maximálny komfort klienta, a preto sú PRÁVNE A HYPOTEKÁRNE služby, služby POISTENIA NEHNUTEĽNOSTÍ a POPREDAJNÝ SERVIS samozrejmosťou

Ak teda hľadáte "nejakého makléra," ktorý urobí pár fotiek, zavesí ich na internet a čaká, čo sa udeje, tak vás musím sklamať - tu nie ste správne.

Ak však chcete pre svoju nehnuteľnosť profesionálnu starostlivosť zameranú na maximálny zisk a minimálnu časovú stratu, tak ste na stránke toho správneho EXPERTA na PREDAJ Vašej nehnuteľnosti. 

"KAŽDÚ NEHNUTEĽNOSŤ PREDÁVAM AKO SVOJU VLASTNÚ"

Moja úspešnosť predaja je 99,9% pri priemernej dobe predaja 14,8 dní

 

 

 

Používame cookies na optimalizáciu našich webových stránok a našich služieb. Ďalšie informácie o cookies nájdete tu.

Nastavenie


Stiahnite si zadarmo

7 chýb pri predaji nehnuteľnosti

spracovaním osobných údajov